Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Καινοτομία
Καινοτομία

Χαλάκι μπάνιου από μπαμπού 40x60 371563A

ID: 5380
EAN: 5902557357192
SKU: LAZ-09563
  • 15,00
    Wysyłamy w: 24h
  • -
    +
  • Η επιλεγμένη παραλλαγή δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

    Ειδοποιήστε με όταν εμφανίζεται:

Τεχνικές παράμετροι
Χαρακτηριστικά: 100% drewno bambusowe
Επιπλέον: wodoodporny
Πλάτος (cm) 40 cm
Μήκος (cm) 60 cm
Παραγωγός: Tutumi
Περιγραφή

Το πρωτότυπο χαλάκι μπάνιου από μπαμπού δεν είναι μόνο μια πρακτική προσθήκη στο μπάνιο σας, αλλά και ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο. Το χαλάκι διακρίνεται για τον κλασικό και διαχρονικό σχεδιασμό του. Παρέχει ασφάλεια και άνεση σε κάθε μπάνιο. Η επιφάνεια από μπαμπού εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια, ακόμη και σε υγρές επιφάνειες. Το σώμα δεν γλιστρά ακόμα και μετά την έξοδο από το ντους ή την μπανιέρα. Είναι επίσης κατάλληλο για τη σάουνα. Το χαλάκι είναι κατασκευασμένο από ξύλο μπαμπού υψηλής ποιότητας. Διακρίνεται για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα και την αντοχή του στην υγρασία.

product.attachment

Προϊόντα που μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

    Newsletter

    Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
    Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!