Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Μέθοδος εγκατάστασης
Wpuszczana (6)
Χρώμα λεκάνης
Śnieżnobiały (10)
Οπή βρύσης
Εμφάνιση όλων
Οπή υπερχείλισης
Εμφάνιση όλων
Μήκος νιπτήρα - σειρά
Εμφάνιση όλων
Πλάτος νιπτήρα - σειρά
Εμφάνιση όλων
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Νιπτήρες πάγκου και κάτω πάγκου

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε κάθε μπάνιο είναι ο νιπτήρας. Εκτός από τη χρηστική του λειτουργία, είναι επίσης σημαντικός για την αισθητική του εσωτερικού χώρου. Υπάρχουν πολλά μοντέλα προς πώληση, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη μέθοδο εγκατάστασης. Εμείς θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μοντέρνους ενσωματωμένους νιπτήρες, οι οποίοι αποτελούν μια καθολική επιλογή για κάθε μπάνιο. h2. Τι είναι οι εντοιχιζόμενοι νιπτήρες μπάνιου; Οι νιπτήρες με δυνατότητα τοποθέτησης είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τους νιπτήρες με πάγκο. Ακριβώς όπως ένας νιπτήρας πάγκου, ένας νιπτήρας drop-in είναι κατασκευασμένος για να τοποθετείται μαζί με έναν πάγκο ή ένα ντουλάπι μπάνιου. Η διαφορά είναι ότι απαιτείται μια οπή στον πάγκο, μέσα στην οποία βυθίζεται ο νιπτήρας. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης μεγάλους και γενναιόδωρους νιπτήρες, που καλύπτουν, για παράδειγμα, ολόκληρο το ντουλάπι, οι οποίοι αντικαθιστούν πλήρως τον πάγκο. Αυτός ο σχεδιασμός κάνει αυτές τις μονάδες να ξεχωρίζουν από άποψη λειτουργικότητας και εξοικονόμησης χώρου. Συνεπώς, θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους, προκειμένου να αξιοποιηθεί ο χώρος με λειτουργικό και εργονομικό τρόπο. h2. *Νιπτήρες εντοιχιζόμενοι του πάγκου – μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Διαθέτουμε εντοιχιζόμενους νιπτήρες σε ποικιλία στυλ φινιρίσματος. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε μοντέλα με στρογγυλεμένες άκρες λεκάνης καθώς και τετράγωνα, γεωμετρικά σχήματα. Οι διάφορες παραλλαγές διαφέρουν επίσης ως προς το μέγεθος, οπότε εκτός από τον εντοιχιζόμενο νιπτήρα 60, θα βρείτε επίσης μονάδες πλάτους 70 cm και ακόμη και 80 cm. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτής της λύσης συγκαταλέγονται: – εύκολος καθαρισμός, – προστασία από πιτσιλιές στο μπάνιο χάρη στα υπερυψωμένα χείλη – νιπτήρες που τοποθετούνται στο ίδιο επίπεδο, – λειτουργική χρήση του χώρου, – αισθητική εμφάνιση, – πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία αναμεικτών. Ανάλογα με τις τεχνικές συνθήκες, μπορείτε να επιλέξετε έναν εντοιχιζόμενο νιπτήρα 80* ή μια ελαφρώς μικρότερη παραλλαγή. Κάθε ένας από τους νιπτήρες μπάνιου κατασκευάζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και λαμβάνει υπόψη τις αρχές της λειτουργικότητας. Πουλάμε κεραμικά και συσσωματωμένα μοντέλα. Προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους κατασκευής των εντοιχιζόμενων νιπτήρων 70, 80 και ακόμη και 100, οι οποίοι θα λειτουργήσουν καλά όχι μόνο σε οικιακά μπάνια αλλά και σε δημόσιους χώρους. h2. Εντοιχιζόμενοι νιπτήρες – η γκάμα μας. Εκτός από την εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων μας, οι πελάτες μας μπορούν να υπολογίζουν σε επαγγελματικές συμβουλές και ελκυστικές τιμές. Αν έχετε αμφιβολίες, θα χαρούμε να σας προτείνουμε ποιος εντοιχιζόμενος νιπτήρας θα ταιριάξει στο μπάνιο σας. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη γκάμα της REA και κάντε μια παραγγελία.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!