Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Μήκος νιπτήρα - σειρά
Εμφάνιση όλων
Πλάτος νιπτήρα - σειρά
Εμφάνιση όλων
Μέθοδος εγκατάστασης
Podwieszana (8)
Χρώμα λεκάνης
Śnieżnobiały (7)
Οπή βρύσης
Εμφάνιση όλων
Οπή υπερχείλισης
Εμφάνιση όλων
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Επίτοιχοι νιπτήρες μπάνιου

Ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε μπάνιου είναι ο νιπτήρας. Η επιλογή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες όλων των μελών του νοικοκυριού, καθώς και να εναρμονίζεται με το εσωτερικό σχέδιο. Στην αγορά διατίθενται πολλά μοντέλα με ασυνήθιστα σχέδια και σχεδιαστικά φινιρίσματα. Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον για τους νεροχύτες τοίχου δεν έχει μειωθεί, οι οποίοι αποτελούν μια ευέλικτη επιλογή για κάθε μπάνιο. h2. Νιπτήρες μπάνιου επίτοιχοι – ένας συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων για να συμπληρώσετε το σχεδιασμό του μπάνιου σας με μια μοντέρνα και λειτουργική προσθήκη. Ως κατασκευαστής, φροντίζουμε ώστε οι επίτοιχοι νιπτήρες, παρά την απλότητά τους, να τραβούν τα βλέμματα με τον ενδιαφέροντα σχεδιασμό τους. Θα βρείτε τόσο γεωμετρικές κατασκευές όσο και κρεμαστούς νιπτήρες με ανάγλυφο σχήμα. Οι εντοιχιζόμενοι νιπτήρες λειτουργούν καλά σε πολλούς εσωτερικούς χώρους, αλλά η πιο δημοφιλής εφαρμογή είναι σε μικρά μπάνια. Οι εντοιχιζόμενοι νιπτήρες, επειδή δεν χρειάζονται ειδικό ντουλάπι, μπορούν να εγκατασταθούν κυριολεκτικά σε οποιονδήποτε τοίχο. Επιπλέον, οι εντοιχιζόμενοι νιπτήρες διατίθενται σε πολλά σχήματα και μορφές, όπως οι γωνιακοί. Ο γωνιακός νιπτήρας είναι ιδανικός για μικρούς εσωτερικούς χώρους όπου κάθε εκατοστό χώρου μετράει. Πουλάμε μοντέρνους επίτοιχους νιπτήρες που μπορείτε να τοποθετήσετε στον πάγκο σας. Έτσι, έχετε ένα επιπλέον ράφι για τα προϊόντα περιποίησης και τα αξεσουάρ σας. Αυτή η λύση έχει επίσης ένα ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα και δεν απαιτεί περίπλοκη εγκατάσταση. h2. Νιπτήρες επίτοιχοι – μια προσθήκη σε μεγάλα και μικρά μπάνια. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η συλλογή προϊόντων είναι ποικιλόμορφη και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες κάθε πελάτη. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε τους εντοιχιζόμενους νιπτήρες που διατίθενται σε πολλά μεγέθη για να ταιριάζουν ακόμα και σε μικρούς χώρους. Επιπλέον, οι επιτοίχιοι νιπτήρες μας διακρίνονται από: – κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το σύμμεικτο και το κεραμικό, – κομψό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελέσει μια μοντέρνα προσθήκη στη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου, – ευκολία, χάρη στα ειδικά διαμορφωμένα χείλη και το σχεδιασμό που διευκολύνει την πρόσβαση στη βρύση, – εύκολη στη διατήρηση του καθαρισμού, – ανθεκτική σε ρωγμές και φθορές. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων REA. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και θα βρείτε ανάμεσά τους έναν νιπτήρα τοίχου που θα ταιριάζει στο μπάνιο σας.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!