Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Πάχος τζαμιού
6 mm (30)
Φινίρισμα προφίλ
Εμφάνιση όλων
Μέγεθος πόρτας
100 (8)
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Συρόμενες πόρτες ντους

Ένα ντους είναι μια βολική λύση για μικρά μπάνια. Οι χρήστες το εκτιμούν για τη λειτουργικότητά του και τη μείωση του χρόνου που δαπανάται για την υγιεινή. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να χυθεί το νερό στην μπανιέρα, γεγονός που παρεμπιπτόντως δημιουργεί σημαντική εξοικονόμηση καθώς χρησιμοποιείτε την απαραίτητη ποσότητα νερού. Εάν επιλέξετε συρόμενη καμπίνα ντους, έχετε δύο λύσεις – την εγκατάσταση μιας προκατασκευασμένης κατασκευής ή την κατασκευή του χώρου ντους από τον εαυτό σας. Στη δεύτερη περίπτωση, έχετε περισσότερες επιλογές σχεδιασμού, και αυτό αφορά την επιλογή των επιμέρους στοιχείων της καμπίνας ντους. h2. Συρόμενες πόρτες ντους – βολικές και λειτουργικές. Το κλείσιμο μιας εσοχής και η πλακόστρωση είναι μια εξαιρετική επιλογή που λειτουργεί ακόμη και σε μικρά μπάνια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος στις συνθήκες του χώρου και να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό σύνολο με την υπόλοιπη επίπλωση. Εκτός από τις βρύσες και τα σιφώνια, η συρόμενη πόρτα ντους είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε τέτοιες κατασκευές. Η λειτουργία τους είναι να διαχωρίζουν την καμπίνα ντους από το υπόλοιπο μπάνιο, ώστε να αποφεύγεται η υγρασία ολόκληρου του χώρου. Γιατί μια συρόμενη πόρτα ντους είναι μια καλή επιλογή; – Είναι ασφαλείς επειδή στηρίζονται σε ένα σταθερό πλαίσιο, – Δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο σε αντίθεση με τις αρθρωτές πόρτες, – Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, – Μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος της κόγχης επιλέγοντας από μια σειρά διαστάσεων, – Είναι κατάλληλες για τοποθέτηση σε καμπίνες ντους χωρίς ντουζιέρα. Οι συρόμενες πόρτες για μπάνια είναι ένας ιδιαίτερος τύπος προϊόντος, καθώς εγκαθίστανται σε σκληρό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, κατασκευάζονται από σκληρυμένο γυαλί, το οποίο είναι ανθεκτικό σε θραύση και θραύση. Επιπλέον, στη γκάμα μας θα βρείτε συρόμενες πόρτες μπάνιου που είναι επικαλυμμένες με EasyClean. Αυτό τις καθιστά εύκολες στον καθαρισμό και ανθεκτικές στην εμφάνιση λεκέδων και υπολειμμάτων σαπουνιού. h2. Μια μεγάλη ποικιλία από συρόμενες πόρτες μπάνιου. Προσφέρουμε συρόμενες πόρτες ντους, διαθέσιμες σε ποικιλία φινιρισμάτων προφίλ που ταιριάζουν σε κλασικούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η εκτεταμένη γκάμα πωλήσεών μας εξασφαλίζει ότι θα βρείτε μια συρόμενη πόρτα που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σας προσκαλούμε να αγοράσετε.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!