Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Τοποθέτηση
Na posadzce (2)
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Τετράγωνες ντουζιέρες

Το μπάνιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης. Ως εκ τούτου, είναι εξίσου σημαντικό να το επιπλώσετε πρακτικά όσο και να το διακοσμήσετε αισθητικά. Ένας τετράγωνος δίσκος ντους από τη σειρά μας είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα, αλλά θα ικανοποιήσει και τις προσδοκίες για την άνετη χρήση του. Προσφέρουμε τετράγωνους δίσκους ντους, οι οποίοι διακρίνονται για τη σχεδιαστική τους μορφή, το μοντέρνο φινίρισμα και το κομψό τους στυλ. Επιπλέον, είναι ευχάριστοι στη χρήση – έχουν σχεδιαστεί λειτουργικά για να κάνουν κάθε μπάνιο άνετο. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει – τετράγωνους δίσκους ντους 80×80 – τετράγωνους δίσκους ντους 90×90. Το σχήμα και οι διαστάσεις αυτών των μοντέλων τα καθιστούν προσαρμόσιμα στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου. Είναι κατάλληλοι τόσο για μικρότερα όσο και για μεγαλύτερα μπάνια. h2. *Κυκλικοί τετράγωνοι δίσκοι ντους από ακρυλικό και ορυκτό ακρυλικό – ένα πάντρεμα καλού γούστου και πρώτης ποιότητας. Έχουμε φροντίσει ώστε η γκάμα μας να περιλαμβάνει τετράγωνους δίσκους ντους που όχι μόνο έχουν διαφορετικές διαστάσεις, αλλά και που είναι κατασκευασμένοι από ενδιαφέρουσες πρώτες ύλες. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε περισσότερα από τα τετραγωνικά μέτρα του μπάνιου σας. Ο δίσκος ντους 90×90 και ο μικρότερος αντίστοιχος δίσκος μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με την οπτική αντίληψη του χώρου. Οι τετράγωνοι ακρυλικοί δίσκοι ντους θα ταιριάξουν σχεδόν σε κάθε μπάνιο. Επιλέξαμε μοντέλα που διακρίνονται για το χιονόλευκο χρώμα τους, το οποίο τονίζει τον κομψό σχεδιασμό του χώρου. Η επιφάνειά τους καθαρίζεται εύκολα και είναι πολύ ευχάριστη στην αφή, ώστε το μπάνιο να είναι ακόμη πιο χαλαρωτικό και απολαυστικό. Ο τετράγωνος δίσκος ντους 90×90 και το μοντέλο 80×80 μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από ορυκτό ακρυλικό. Προσφέρουμε εξοπλισμό που θα ταιριάξει καλά με μπάνια διακοσμημένα σε βιομηχανικό στυλ και με ελαφρώς πιο αυστηρό χαρακτήρα. Το ορυκτό ακρυλικό έχει μοναδική εμφάνιση – η επιφάνειά του θυμίζει φυσική πέτρα. Οι δίσκοι ντους που προσφέρουμε από αυτό το υλικό αποτελούν επένδυση για πολλά χρόνια. Είναι ανθεκτικοί και ταυτόχρονα διαθέτουν διαχρονικό σχεδιασμό. Για να διασφαλίσουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε χρήστη ξεχωριστά, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Ως εκ τούτου, έχουμε να προσφέρουμε έναν δοχείο ντους 90×90 χαμηλό και την υψηλότερη, αρκετά εκατοστά παραλλαγή του. Η γκάμα μας απευθύνεται σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την παραμικρή λεπτομέρεια της επίπλωσης του μπάνιου τους. Προσφέρουμε δίσκους ντους κατασκευασμένους από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας – έχουν εκτιμηθεί τόσο στην αγορά όσο και από πολλούς ικανοποιημένους πελάτες.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!