Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Πάχος τζαμιού
6 mm (19)
Φινίρισμα προφίλ
Εμφάνιση όλων
Μέγεθος πόρτας
100 (6)
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Πτυσσόμενες πόρτες ντους, αναδιπλούμενες πόρτες ντους

Η επιλογή μιας καμπίνας ντους δεν είναι το παν, καθώς είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε σωστά τα επιμέρους εξαρτήματα και αξεσουάρ. Σε αυτά περιλαμβάνεται η πόρτα, η οποία καθορίζει τη λειτουργικότητα του ντους και την άνεση του ντους. Είναι επίσης σημαντικές για την εργονομική διαρρύθμιση του χώρου του μπάνιου, ειδικά στην περίπτωση μικρών δωματίων. Από την πλευρά μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε πτυσσόμενες πόρτες ντους, οι οποίες είναι δημοφιλείς στους πελάτες λόγω του πρακτικού σχεδιασμού τους. h2. Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά μιας πτυσσόμενης πόρτας ντους; Μια πτυσσόμενη πόρτα ντους, αλλιώς γνωστή ως πτυσσόμενη πόρτα ντους. Πρόκειται για μια πολύ καλή εναλλακτική λύση σε σχέση με τις ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες ντους. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο όταν διπλώνονται. Οι σύγχρονες *πτυσσόμενες πόρτες ντους επιτρέπουν το άνοιγμα της καμπίνας ντους και προς τις δύο κατευθύνσεις, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω. Αυτό καθιστά δυνατή την “απόκρυψη” της διπλωμένης πόρτας μέσα σε μια εσοχή, η οποία διευρύνει οπτικά το μπάνιο. Αυτά τα μοντέλα είναι ιδανικά για μικρά μπάνια όπου ο χώρος πρέπει να αξιοποιηθεί με λειτουργικό τρόπο. Οι πτυσσόμενες πόρτες ντους τοποθετούνται σε χωνευτές ντουζιέρες, οι οποίες αποτελούν μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές καμπίνες ντους. Οι κατασκευαστές έχουν έτσι ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν πρόκειται να προσαρμόσουν τα αξεσουάρ και τις πόρτες ντους στις ατομικές ανάγκες. h2. Πτυσσόμενες πόρτες ντους – ποια να επιλέξετε; Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές καμπίνες ντους, οι πτυσσόμενες ντουζιέρες μπορούν να προσαρμοστούν. Πριν αγοράσετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο πόρτας, είναι επομένως απαραίτητο να μετρήσετε προσεκτικά την είσοδο του ντους. Ο τρόπος ανοίγματος είναι επίσης μια σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβει ο επενδυτής. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής *πτυσσόμενων θυρών ντους ή πτυσσόμενων θυρών ντους που ολισθαίνουν κατά μήκος του εγκατεστημένου πλαισίου. Και οι δύο παραλλαγές διακρίνονται για τη λειτουργικότητά τους και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, οπότε η απόφαση για την εγκατάσταση ενός συγκεκριμένου μοντέλου είναι θέμα ατομικής επιλογής. h2. Πτυσσόμενες πόρτες ντους – ένα ευρύ φάσμα λύσεων. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η γκάμα μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες κάθε πελάτη. Ως εκ τούτου, μπορούμε να καυχηθούμε για μια μεγάλη ποικιλία πτυσσόμενων και αναδιπλούμενων πορτών ντους, οι οποίες ποικίλλουν ως προς τις επιδόσεις και το σχεδιασμό. Ωστόσο, κάθε μοντέλο χαρακτηρίζεται από: – αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση, – λειτουργικότητα, – κατασκευασμένη από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, – πολλές χρωματικές παραλλαγές κουφωμάτων για να επιλέξετε, – αντοχή σε διάρρηξη, – βολικός χειρισμός, – εύκολος καθαρισμός. Ο πλούσιος σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα κάνουν τις πτυσσόμενες πόρτες ντους μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη γκάμα των προϊόντων μας.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!