Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Product.flag_id
Δωρεάν μεταφορά (11)
Προϊόντα προώθησης
Εμφάνιση όλων
Παραγωγός
Rea (11)
Εγγύηση
Εμφάνιση όλων
Τύπος βρύσης
του νιπτήρα (6)
Συναρμολόγηση βρύσης
Στον πάγκο (4)
Υλικό
ορειχάλκινο (9)
Τύπος κεφαλής ντους
Εμφάνιση όλων
Διάμετρος σύνδεσης
Εμφάνιση όλων
Εύρος εκροής (mm)
Από
    Από κάτω mm
Ύψος (mm)
Από
    Από κάτω mm
Φινίρισμα
połysk (3)
Υλικό κατασκευής
Εμφάνιση όλων
Σύστημα ακροφυσίου
Εμφάνιση όλων
Σύνδεση ντους
Εμφάνιση όλων
Μέγεθος ντους βροχής
25 x 25 cm (2)
Μήκος σωλήνα
Εμφάνιση όλων
Σύστημα BOX
Εμφάνιση όλων
Perlator
Εμφάνιση όλων
Περιλαμβάνεται ανα σετ
bateria (1)
Συμπεριλαμβάνονται σωληνάκια
Εμφάνιση όλων
Χρώμα Rea
Εμφάνιση όλων
Τοποθέτηση
Εμφάνιση όλων
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Μπαταρίες Orix

Λειτουργικές και κομψές βρύσες Orix

Προφανές και απαραίτητο μέρος κάθε μπάνιου, οι βρύσες παίζουν ουσιαστικό ρόλο στις καθημερινές ρουτίνες υγιεινής. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Bathroom Rea, προσφέρουμε βρύσες για νιπτήρα και μπανιέρα από ορείχαλκο με φινίρισμα χρωμίου, χρυσού και μαύρου χρώματος, ώστε να ταιριάζουν με τις πιο μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού μπάνιου.

ΜεμβράνεςOrix – στιβαρή και αισθητικά ευχάριστη κατασκευή

. Προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών του καταστήματος μπάνιου Rea, οι βρύσες Orix έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ανθεκτικότητα, την απόδοση και την ευκολία χρήσης. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει όχι μόνο στιβαρότητα, αλλά και μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση και τον αποχρωματισμό. Η ευκολία συντήρησης των παρουσιαζόμενων προϊόντων δεν είναι επίσης άνευ σημασίας. Αρκεί να τα σκουπίζετε τακτικά με ένα πανί με κοινά απορρυπαντικά και θα απομακρύνετε εύκολα τις επικαθίσεις από σκληρό χλωριωμένο νερό χωρίς να αφήνετε αντιαισθητικές ραβδώσεις. Κάθε μοντέλο βρύσης έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στις προσδοκίες εμφάνισης όσο και στις προσδοκίες λειτουργικότητας. Ένα μόνο χερούλι σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του νερού και την πίεση ψεκασμού με μια ομαλή κίνηση του καρπού. Προσφέρουμε ματ και γυαλιστερά φινιρίσματα για να ταιριάζουν σε μοντέρνα, λαμπερά ή κλασικά μπάνια.

Προσαρμοσμένες λύσεις για διαφορετικές ανάγκες

. Η γκάμα των βρυσών μπάνιου περιλαμβάνει τυποποιημένα μοντέλα νιπτήρα με ψηλό και χαμηλό στόμιο, ώστε κάθε πελάτης να μπορεί εύκολα να αγοράσει το κατάλληλο μοντέλο για τον συγκεκριμένο τύπο νιπτήρα του. Υπάρχει επίσης μια επιλογή σετ ντους με ντους βροχής μεγάλης αισθητικής αξίας. Τα σετ ντους είναι κατάλληλα για κρυφή τοποθέτηση. Προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό στυλ, πρακτικότητας και ανθεκτικότητας, οι αναμικτήρες Orix αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού κάθε μοντέρνου ή κλασικού μπάνιου. Σας ενθαρρύνουμε να περιηγηθείτε σε ολόκληρη τη σειρά και να βρείτε τους τέλειους αναμικτήρες για τον εσωτερικό σας χώρο.
Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!