Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Αξεσουάρ και εξαρτήματα καμπίνας ντους

Όταν αγοράζετε εξαρτήματα μπάνιου, είναι σημαντικό να προμηθεύεστε τα σωστά ανταλλακτικά ντους. Στο κατάστημα Rea θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το μπάνιο σας. Η γκάμα μας συμπληρώνεται συνεχώς με αξεσουάρ ντους κορυφαίας ποιότητας. Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χειρολαβές, ρολά και παρεμβύσματα που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στα περισσότερα σετ ντους. Κατασκευάζουμε και διανέμουμε εξαρτήματα για καμπίνες ντους εδώ και αρκετά χρόνια. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητά τους. Τα εξαρτήματα καμπίνας ντους είναι κατασκευασμένα από στιβαρά και ανθεκτικά στη φθορά υλικά. Αυτό εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και σε συνθήκες έντονης χρήσης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα εξαρτήματα ντουζιέρας που αγοράζετε από την Rea θα σκουριάσουν γρήγορα. Έχουμε φροντίσει να προστατεύονται από τη διάβρωση όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα εξαρτήματα καμπίνας ντους που αγοράζετε από εμάς θα είναι σαν καινούργια ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. h2. Αξεσουάρ καμπίνας ντους – τα μικρά και δυσδιάκριτα μέρη έχουν σημασία! Μια καμπίνα ντους έχει ως αποστολή την αποτελεσματική μόνωση του μπάνιου από το νερό. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα, όπως οι σφραγίδες, οι λωρίδες και τα μαγνητικά ρολά. Εάν αυτά τα εξαρτήματα παρουσιάσουν βλάβη, η καμπίνα ντους δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Επομένως, είναι καλή ιδέα να προμηθευτείτε εκ των προτέρων τα σωστά *εξαρτήματα ντους για την καμπίνα ντους σας. Χρειάζεστε προφίλ ή μεντεσέδες για την πόρτα του ντους σας; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα εξαρτήματα στο κατάστημά σας. Να θυμάστε ότι ακόμη και η αντικατάσταση ενός μικρού εξαρτήματος στην καμπίνα ντους σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτό δεν αξίζει να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτού του είδους τα αξεσουάρ. Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα αγοράς αφαλατωτών και μέσων ανάπλασης για καμπίνες ντους. Η τακτική χρήση αυτών των σκευασμάτων αυξάνει τη διάρκεια ζωής των επιμέρους εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στην καμπίνα ντους. Σας συνιστούμε να αγοράσετε!

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!