Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Χρώμα Rea
Εμφάνιση όλων
Τύπος αποστράγγισης
Εμφάνιση όλων
Μήκος αποστράγγισης (cm)
Εμφάνιση όλων
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Κανάλι Ντουζιέρας

Ένα ντους χωρίς ντουζιέρα φαίνεται εξαιρετικά κομψό και μοντέρνο, ενώ παράλληλα είναι άνετο στη χρήση. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη την είσοδο και την έξοδο από την καμπίνα ντους, κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό ειδικά για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Ένα γραμμικό κανάλι ντουζιέρας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός τέτοιου ντους, αποτρέποντας αποτελεσματικά την πλημμύρα του δαπέδου, αλλά κρυμμένο διακριτικά μέσα σε αυτό. Τέτοια στοιχεία ποικίλλουν όχι μόνο σε μέγεθος, το οποίο τους επιτρέπει να προσαρμόζονται σε σχεδόν οποιαδήποτε διάταξη, αλλά και σε εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια το σχεδιασμό ενός δωματίου, προσθέτοντας στην κομψότητά του. h2. Γραμμικά κανάλια ντουζιέρας – πρακτικό και κομψό μπάνιο*. Η γραμμικό κανάλι ντους ταιριάζει απόλυτα με τη μινιμαλιστική τάση που παρατηρείται σε πολλά σύγχρονα μπάνια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ταιριάξει τέλεια με οποιοδήποτε στυλ φινιρίσματος και επομένως είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Η εγκατάλειψη του δίσκου ντους και η επιλογή μιας γραμμικής αποχέτευσης ντους έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν: – ευελιξία – μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε μπάνιο, είτε στο σπίτι είτε σε εμπορικά ακίνητα ή ξενοδοχεία, – κομψή εμφάνιση – ταυτίζεται με εσωτερικούς χώρους σχεδιαστών, – λειτουργικότητα – η ευκολία με την οποία μπορεί να διατηρηθεί καθαρό το ντους και το περιβάλλον του, καθώς και η ευκολία της καθημερινής χρήσης, – ποικιλία – η διαθεσιμότητα διαφορετικών τύπων τελειωμάτων αποχέτευσης. Όταν επιλέγετε γραμμικό κανάλι ντους** για το εσωτερικό σας, αξίζει να δώσετε προσοχή στις πιο σημαντικές παραμέτρους τους, όπως η χωρητικότητα (ικανότητα αποστράγγισης ορισμένης ποσότητας νερού σε δεδομένο χρόνο) ή το βάθος εγκατάστασης. Η εγγύηση είναι επίσης σημαντική – για τα προϊόντα Rea είναι έως και 10 χρόνια! h2. Τα *Γραμμικά κανάλια της Rea – στυλ και ποιότητα. Η μάρκα Rea προσφέρει γραμμικές αποχετεύσεις που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στον εσωτερικό σας χώρο. Διαφέρουν ως προς την απόδοση, το σχέδιο και το χρώμα, αλλά τα ενώνει η άριστη ποιότητα κατασκευής τους, η οποία είναι καθοριστική για την αντοχή και τη λειτουργικότητά τους. Η γκάμα μας περιλαμβάνει χαμηλές αποχετεύσεις που μπορούν να εγκατασταθούν ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες, καθώς και μια ποικιλία φινιρισμάτων που σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια αποχέτευση που θα ταιριάξει με το υπόλοιπο σχέδιο σας.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!