Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Φινίρισμα
połysk (10)
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Μπαταρίες ντους μπάνιου

Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει μια τάση υπέρ της επιλογής μιας καμπίνας ντους έναντι μιας μπανιέρας. Αυτό επηρεάζεται όχι μόνο από την ευκολία και την εξοικονόμηση νερού, αλλά και από την αυξανόμενη επιλογή συσκευών ντους. Οι αναμικτήρες ντους είναι εξοπλισμένοι με επιλογές που αυξάνουν τη λειτουργικότητά τους και σας επιτρέπουν να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Στη σειρά REA θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα μπάνιου που εντυπωσιάζουν με το σχεδιασμό και την ευκολία τους. h2. Μείκτης ντους – ποιον να επιλέξετε; Όταν επιλέγετε ένα εξάρτημα ντους, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη όχι μόνο την αισθητική, αλλά και τις δικές σας ανάγκες και τις τεχνικές δυνατότητες του μπάνιου σας. Η επιλογή που είναι πιο δημοφιλής στους πελάτες μας είναι ο *Μεικτής ντουζιέρας εντοιχισμού. Εγκαθίσταται κάτω από τα πλακάκια και επομένως δεν υποβαθμίζει το σχεδιασμό του μπάνιου και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Αυτό επηρεάζει επίσης την ευκολία χρήσης λόγω της έλλειψης προεξέχοντων δομικών στοιχείων. Μια άλλη επιλογή είναι οι εκτεθειμένοι αναμικτήρες ντους, στους οποίους όλα τα εξαρτήματα είναι εγκατεστημένα στον τοίχο. Αυτό έχει το πλεονέκτημα της εύκολης πρόσβασης στα εξαρτήματα, γεγονός που είναι αρκετά πλεονεκτικό σε περίπτωση βλάβης. Τέτοια μοντέλα είναι επίσης ελαφρώς φθηνότερα από τους κρυφούς αναμικτήρες ντους, αλλά αυτό δεν μειώνει την ποιότητα και την αισθητική τους. h2. Μικτήρες ντους – ένα ευρύ φάσμα λύσεων. Στη γκάμα μας θα βρείτε μοντέλα που εντυπωσιάζουν με τη μορφή και τη λειτουργικότητά τους. Προσφέρουμε τόσο τυπικούς μικτήρες ντους όσο και εκείνους που είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονες ευκολίες για τους χρήστες. Μπορούμε να σας προσφέρουμε – σετ ντους, – ντους βροχής, – απλούς εντοιχισμένους μίκτες ντους, – αξεσουάρ για εξαρτήματα ντους. Πουλάμε μικτήρες ντουζιέρας καμπίνας, οι οποίοι διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό της κεφαλής του ντους, τη μέθοδο εγκατάστασης και το σύστημα λειτουργίας. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η πληθώρα σχεδίων και χρωματικών εκδόσεων, που καθιστούν τους μικτήρες ντους μια αισθητικά ευχάριστη προσθήκη στο εσωτερικό σας. h2. Εντοιχισμένοι αναμικτήρες ντους – μια μοντέρνα προσθήκη στη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου. Οι αναμικτήρες ντους REA είναι, χάρη στον όμορφο σχεδιασμό τους, όχι μόνο πρακτικοί αλλά και ένα πολύ κομψό στοιχείο σχεδιασμού στο μπάνιο. Οι μίκτες ντους μας μπορούν να συνδυαστούν με ντους βροχής για να δημιουργήσουν ένα ταιριαστό σετ ντους. Οι αναμικτήρες ντους της REA είναι κατασκευασμένοι από ορείχαλκο υψηλής ποιότητας με 4πλό επίστρωμα χρωμίου. Αυτό εγγυάται ανθεκτικότητα και στιβαρότητα για τα επόμενα χρόνια.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!