Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Τοποθέτηση
Na posadzce (2)
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Βάσεις ντους μπάνιου

Οι αυτόνομες καμπίνες ντους αποτελούν ένα πλήρες σύνολο που δεν απαιτεί πρόσθετα εξαρτήματα. Αυτό δεν συμβαίνει με τις εντοιχιζόμενες ντουζιέρες, όπου εναπόκειται στον κατασκευαστή να επιλέξει τα επιμέρους εξαρτήματα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να αγοραστεί ένας δίσκος ντους που ταιριάζει με τον τύπο της καμπίνας ντους και ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες των χρηστών. Η REA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που ταιριάζουν σε διαφορετικά σχέδια καμπίνας ντους. h2. Δίσκοι ντους – ποιον να επιλέξετε; Πριν αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε ποιος τύπος δίσκου ντους θα λειτουργήσει στο μπάνιο σας. Οι πιο ευέλικτοι και πρακτικοί είναι οι *χαμηλότεροι δίσκοι ντους, καθώς διευκολύνουν τη χρήση του ντους. Επιτρέπουν την άνετη είσοδο στην καμπίνα ντους και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Η έλλειψη υψηλών τοίχων καθιστά επίσης ασφαλέστερη τη χρήση του ντους, γι’ αυτό και τέτοιοι δίσκοι μπάνιου συνιστώνται για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Πωλούμε επίσης βαθιές πάγκους ντους για καμπίνα ντους, οι οποίες εμποδίζουν το νερό να πιτσιλάει στο μπάνιο. Τέτοια μοντέλα θα λειτουργήσουν καλά όταν κάνετε μπάνιο παιδιά ή πλύσιμο των χεριών. Εκτός από το σχεδιασμό, πρέπει επίσης να καθορίσετε τις παραμέτρους του πάγκου ντους και να μετρήσετε με ακρίβεια το μέγεθος της καμπίνας ντους. h2. Υψηλές και χαμηλές καμπίνες ντους για κάθε μπάνιο. Προσπαθούμε να κάνουμε τη γκάμα μας ποικιλόμορφη όσον αφορά τα προϊόντα. Συνεπώς, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων που αποτελούνται από υψηλές ή υψηλότερων τοιχωμάτων καμπίνες ντους. Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι δίσκοι ντους που προσφέρουμε: – έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη χρήση τους άνετη, – κατασκευάζονται από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, – χαρακτηρίζονται από την αισθητική τους εμφάνιση, – διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ φινιρίσματος. Οι προτεινόμενοι δίσκοι ντους μπάνιου πωλούνται με ένα σετ στοιχείων στερέωσης. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένοι από ειδικά επιλεγμένα υλικά, που τους καθιστούν εύκολους στον καθαρισμό. h2. Δίσκοι ντους – η γκάμα μας. Προσφέρουμε σύγχρονους δίσκους ντους, διαθέσιμους σε πολλά μεγέθη, κατασκευασμένους από ανθεκτικό ακρυλικό ή ορυκτό πέτρωμα. Ανάλογα με το μοντέλο: βαθύς, ρηχός, εξαιρετικά λεπτός. Το πιο δημοφιλές μέγεθος δίσκου ντους είναι 80×80. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!