Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μπάνιου

Υφάσματα που ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο. Η διακόσμηση κάθε μπάνιου και η αισθητική μας εμπειρία από αυτό οπτικά καθορίζεται από διάφορα πράγματα. Η επιλογή των πλακιδίων, της μπανιέρας, της καμπίνας ντους, του νιπτήρα ή των εξαρτημάτων είναι σημαντικά στοιχεία, όπως και τα κατάλληλα υφάσματα. Τα μοτίβα και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται καθορίζουν το πώς αισθανόμαστε μέσα στο δωμάτιο. Εκτός από την αυστηρά υγιεινή λειτουργία του, το δωμάτιο του μπάνιου πρέπει να εκπληρώνει και πρόσθετα καθήκοντα. Απαιτούμε αυτό το δωμάτιο να μας προσφέρει χαλάρωση και ανάπαυλα μετά από μια δύσκολη μέρα. Η πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό δεν είναι αρκετή. Οι αισθητικές μας εκτιμήσεις αναμένουν μια συνεκτική σύνθεση του χώρου. h2. Τα υφάσματα του μπάνιου που συμπληρώνουν τη διάταξη. Όποιο κι αν είναι το στυλ του μπάνιου σας, πρέπει να συμπληρώνεται από τα κατάλληλα υφάσματα μπάνιου. Τι θα ήταν ακόμη και το πιο όμορφο μπάνιο χωρίς ένα μαλακό χαλί στο πάτωμα ή μια πετσέτα που κρέμεται από έναν γάντζο; Η τοποθέτηση ενός χαλιού στο πάτωμα ζεσταίνει τον εσωτερικό χώρο και τον κάνει να αισθάνεται άνετα αμέσως. Τα χαλιά δαπέδου είναι επίσης ένας καλός θερμομονωτής. Έτσι αποφεύγεται η άμεση επαφή με την κρύα επιφάνεια του πλακιδίου. Στο κατάστημά μας διατίθενται διάφορες χρωματικές παραλλαγές των προτεινόμενων υφασμάτων. Η γκάμα των αποχρώσεων είναι ευρεία και ποικίλη. Φροντίζουμε η ποικιλία που προσφέρουμε να είναι επιλεγμένη ώστε να εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα. Καθώς τα προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση είναι υψηλής ποιότητας, παρέχουμε 24 μήνες εγγύηση χωρίς καμία ανησυχία. Επιλεγμένα με γούστο θα ταιριάξουν με μια ποικιλία ρυθμίσεων και εσωτερικών στυλ. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στα μεμονωμένα προϊόντα αυτής της κατηγορίας του καταστήματός μας για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι τα προσφερόμενα υφάσματα μπάνιου είναι εξαιρετικά αισθητικά και κατασκευασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!