Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Μέθοδος ανοίγματος
Συρόμενη (4)
Χρώμα Rea
Εμφάνιση όλων
Φινίρισμα
mat (4)
Μέγεθος
100x100 (9)
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Ντουζιέρες επίτοιχες

Όταν επιλέγετε έπιπλα για το μπάνιο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις δικές σας ανάγκες και τις τεχνικές δυνατότητες του εσωτερικού χώρου. Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να διασφαλιστεί ότι η διαρρύθμιση είναι λειτουργική και αισθητικά εντυπωσιακή. Οι επίτοιχες ντουζιέρες συνδυάζουν υψηλή χρηστικότητα και οπτικές ιδιότητες και αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε μπάνιο. Θα λειτουργήσουν εξίσου καλά σε μικρούς χώρους, καθώς θα αποτελέσουν ένα εντυπωσιακό συμπλήρωμα σε μεγάλους χώρους. h2. Καμπίνες ντους επίτοιχες – ένας συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εξαρτήματα μπάνιου υψηλής ποιότητας. Ως κατασκευαστής, φροντίζουμε ώστε κάθε σχέδιο να αναπτύσσεται σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και να ενσωματώνει λύσεις άνεσης. Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι επιτοίχιες καμπίνες ντους μας, οι οποίες διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τον κομψό σχεδιασμό τους. Το ντουζιέρα επίτοιχη είναι μια ευέλικτη επιλογή για κάθε μπάνιο. Οι πλευρές της καμπίνας ντους τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο, επιτρέποντας πλήθος δυνατοτήτων σχεδιασμού, ενώ παράλληλα μειώνεται ο χώρος. Οι καμπίνες ντους επίτοιχες διατίθενται τόσο σε γεωμετρικά σχέδια όσο και σε στρογγυλεμένες μορφές. Μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή προσαρτημένη απευθείας στο δάπεδο ή να επιλέξετε μια επιτοίχια καμπίνα ντους με δίσκο ντους. Οι συσκευές αυτές, παρά την απλή κατασκευή τους, διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους, ώστε να ταιριάζουν σε μοντέρνα και κλασικά περιβάλλοντα. h2. Καμπίνες ντους επίτοιχες – προϊόντα πολυτελείας σε προσιτές τιμές. Ως κατασκευαστής, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κάθε προϊόν πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Προσφέρουμε ντουζιέρες 3 τοίχων που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Οι καμπίνες ντους τοίχου μας: – είναι κατασκευασμένα από ασφαλές σκληρυμένο γυαλί, – είναι εξοπλισμένα με καινοτόμες λύσεις χάρη στις οποίες οι πόρτες είναι στεγανές και ανοίγουν εύκολα, – διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ φινιρίσματος. Μπορείτε να βρείτε καμπίνες ντους τοίχου 80×80 σε εμάς, καθώς και σε άλλα μεγέθη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τύπων κατασκευής και χρωμάτων προφίλ. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη συλλογή των επίτοιχων καμπίνων ντους REA.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!