Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Μέθοδος εγκατάστασης
Nablatowa (106)
Χρώμα λεκάνης
imitacja kamienia (36)
Οπή βρύσης
Εμφάνιση όλων
Οπή υπερχείλισης
Εμφάνιση όλων
Μήκος νιπτήρα - σειρά
Εμφάνιση όλων
Πλάτος νιπτήρα - σειρά
Εμφάνιση όλων
Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Νιπτήρες Glamour

Νιπτήρες Glamour – ένα κομψό κομμάτι του εξοπλισμού του μπάνιου. Ο νιπτήρας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της επίπλωσης του μπάνιου που πρέπει να έχετε κατά νου. Συνιστούμε να τον ταιριάξετε με τα υπόλοιπα κεραμικά, όπως η λεκάνη της τουαλέτας και η μπανιέρα ή το ντους. Ένας κομψός νιπτήρας απαιτεί επίσης το κατάλληλο σκηνικό, γι’ αυτό είναι επίσης καλή ιδέα να τον συνδυάσετε με την κατάλληλη βρύση, διανομέα σαπουνιού, καθρέφτη και φωτισμό. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό η αισθητική να συμβαδίζει με τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα. Επομένως, ο νιπτήρας της αίγλης πρέπει ακόμη να είναι άνετος στη χρήση και ανθεκτικός, ώστε η εντατική χρήση να μην τρομάζει. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε μικρότερα μοντέλα, για παράδειγμα πλάτους 35 εκατοστών, ή μεγαλύτερα με πλάτος 81 εκατοστών. h2. Ευγενείς νιπτήρες: Επιτραπέζιοι, υποτραπέζιοι και όρθιοι. Το κατάστημά μας προσφέρει σχεδιασμένους νιπτήρες που ταιριάζουν σε κάθε χρήστη και σε κάθε μπάνιο. Υπάρχει μια επιλογή από λαμπερούς νιπτήρες πάγκου, καθώς και νιπτήρες κάτω από τον πάγκο και ελεύθερους νιπτήρες. Οι τελευταίες είναι πολύ εντυπωσιακές, διακοσμητικές από μόνες τους και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για μεγάλα μπάνια και χώρους λουτρού. Οι νιπτήρες πάγκου προσφέρουν τα μεγαλύτερα περιθώρια δημιουργικότητας, καθώς δεν υπάρχουν όρια στο σχήμα τους. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και τα πιο πρωτότυπα και μη τυποποιημένα μπορούν να επιλεγούν χωρίς φόβο – στρογγυλά, οβάλ, τετράγωνα, ορθογώνια, γωνιακά, κυματοειδή και πολλά άλλα. h2. Κεραμική νιπτήρας με λάμψη και χειροποίητη κατασκευή – πολλά σχέδια για να διαλέξετε. Οι νιπτήρες σχεδιαστών είναι προϊόντα που τραβούν αμέσως το βλέμμα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει λευκές, μαύρες, απομίμηση φυσικής πέτρας, απομίμηση ξύλου, χρωματιστές κεραμικές λεκάνες σε ποικιλία σχεδίων, με περισσότερο ή λιγότερο χρυσό, ακόμη και μπλε. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορούν να έχουν διαφορετικά φινιρίσματα – από εντελώς ματ έως γυαλιστερά. Μια τόσο μεγάλη ποικιλία σχεδίων καθιστά δυνατή την προσαρμογή του κεραμικού νιπτήρα πάγκου και των υπολοίπων ακριβώς στις προσδοκίες σας, στις απαιτήσεις σας και στον συνολικό σχεδιασμό του μπάνιου σας.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!