Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Πώματα και σιφώνια νιπτήρων

Αποτελούν βασικό μέρος κάθε συστήματος υδραυλικού και ύδρευσης. Όταν αγοράζετε ένα σιφόνι νεροχύτη, δώστε προσοχή στην κατασκευή και την εμφάνισή του. Το προϊόν πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτελεί σημαντικό ρόλο – αποστραγγίζει το χρησιμοποιημένο νερό από τη λεκάνη, τη μπανιέρα ή το ντους και έτσι αποτρέπει τα αμαυρώματα, τις εναποθέσεις και, έμμεσα, τις άσχημες μυρωδιές. Στη γκάμα μας θα βρείτε βύσμα νιπτήρα σε πολλές εκδόσεις για να διαλέξετε. Συνιστούμε σιφώνια μπουκαλιών και τάπες κλικ που περιλαμβάνονται δωρεάν σε όλα τα σετ. Τα διάφορα μοντέλα διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό, το μέγεθος και το φινίρισμα. Υπάρχουν σιφώνια για νεροχύτες που διατίθενται είτε σκέτα είτε με δυνατότητα πρόσθετων συνδέσεων, π.χ. για την αποστράγγιση του νερού του πλυντηρίου ρούχων. Παρουσιάζουμε τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά στοιχεία, με τα τελευταία να συνιστώνται για τοποθέτηση σε εμφανή σημεία. Με το επιμελημένο φινίρισμα και τα σχεδιαστικά χρυσά ή μαύρα χρώματα, η παγίδα νιπτήρα μπορεί να γίνει ένα συνεκτικό στοιχείο του σχεδιασμού του μπάνιου. h2. Σιφόνι νιπτήρα στη γκάμα μας. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές προσδοκίες και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των υδραυλικών και των διακοσμητών εσωτερικών χώρων, έχουμε ετοιμάσει μια ευρεία γκάμα σιφώνων. Αυτά θα εξασφαλίσουν την αξιόπιστη λειτουργία του νιπτήρα σας και θα προσθέσουν επίσης ένα στοιχείο σχεδιασμού. Το βύσμα νιπτήρα click clak είναι ένα σετ που αποτελείται από ένα σιφόνι, ένα βύσμα και τα παξιμάδια και τα παρεμβύσματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση. h2. Το βύσμα νιπτήρα click clak για νιπτήρες έχει τα εξής χαρακτηριστικά:. – στιβαρή κατασκευή με ορειχάλκινα μέρη, – εγγύηση 2 ετών από τον κατασκευαστή, – φινίρισμα χρώμιο ή μαύρο, – διατίθεται με ή χωρίς οπή υπερχείλισης. Χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, κάθε *βύσμα νιπτήρα είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και σε άλλες διαδικασίες φθοράς. Όταν πιτσιλίζεται με νερό ή άλλη βρωμιά, δεν θαμπώνει- ένα σκούπισμα αρκεί για να λάμψει καθαρό. Θέλετε να αγοράσετε μια βύσμα νεροχύτη; Δείτε την προσφορά του καταστήματός μας και επιλέξτε το προϊόν άμεσα με παράδοση κατ’ οίκον. Απολαύστε βολικές αγορές!

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!