Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Στρογγυλός καθρέφτης 60cm MR18-20600

ID: 4584
SKU: HOM-09807
  • 41,00
    Wysyłamy w: 24h
  • -
    +
  • Η επιλεγμένη παραλλαγή δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

    Ειδοποιήστε με όταν εμφανίζεται:

Τεχνικές παράμετροι
Πλάτος (mm) 600 mm
Ύψος (mm) 600 mm
Υλικό: μέταλλο
Πάχος: 15 mm
Κωδικός κατασκευαστή: MR-18-20600 Black 60cm
Παραγωγός: Tutumi
Περιγραφή

Οι καθρέφτες στο σπίτι είναι το τέλειο συμπλήρωμα της εσωτερικής διακόσμησης, κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται πιο φωτεινό και μεγαλύτερο. Το ξεχωριστό σχήμα του καθρέφτη μας θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε δωμάτιο, ανεξάρτητα από το στυλ του, μπορείτε να τον κρεμάσετε στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο καθώς και στο μπάνιο.

Ο στρογγυλός καθρέφτης σε στιλ Tutumi home είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για κάθε εσωτερικό χώρο σε vintage, κλασικό ή σκανδιναβικό στιλ. Το απαλά ασύμμετρο πλαίσιο του προσδίδει ένα μοναδικό στυλ. Οι ιδανικές διαστάσεις του καθρέφτη θα λειτουργήσουν καλά – όχι μόνο ως διακόσμηση. Με διάμετρο 60 cm, θα συμπληρώσει τέλεια κάθε τοίχο.

product.attachment

Προϊόντα που μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

    Newsletter

    Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
    Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!