Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Επίτοιχες, γωνιακές, ελεύθερες μπανιέρες

Η * μπανιέρα επιτοίχια* είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά εντοιχιζόμενα μοντέλα. Πρόκειται για μια ευέλικτη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μπάνιο, ακόμη και στο μικρότερο. Όλα αυτά χάρη στο γεγονός ότι η επίτοιχη ελεύθερη μπανιέρα είναι εξοπλισμένη με μια ειδικά πεπλατυσμένη πλευρά που της επιτρέπει να μετακινείται πιο κοντά στον τοίχο. Το βέλτιστο μήκος του μοντέλου των 150 cm εγγυάται την άνεση στη χρήση της μπανιέρας. Μια τόσο μεγάλη κατασκευή δεν χωράει στο μπάνιο σας; Κανένα πρόβλημα. Το κατάστημα Rea προσφέρει μια συμπαγή μπανιέρα 80×80 cm γωνιακή μπανιέρα. Μια μπανιέρα 90×90 cm σας περιμένει επίσης εδώ. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους σχεδίαση. Έχουν συνήθως ορθογώνιο σχήμα. Πρόσφατα, οι μοντέρνες οβάλ μπανιέρες έχουν επίσης γίνει όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ των πελατών. Κατά το σχεδιασμό των μπανιέρες, φροντίσαμε να είναι όχι μόνο κομψές στη σχεδίαση, αλλά και άνετες στη χρήση. Ως εκ τούτου, εκτός από τα μοντέλα με τυπικό εσωτερικό, προσφέρουμε επίσης τις φθηνότερες μπανιέρες με εργονομική διαμόρφωση- ορισμένες από αυτές είναι εξοπλισμένες με προσκέφαλα, μπράτσα και καθίσματα. Σας εγγυόμαστε ότι το μπάνιο σε μια τέτοια μπανιέρα θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία. h2. Μπανιέρες επίτοιχες – μια λύση του 21ου αιώνα. Οι ελεύθερες μπανιέρες που τοποθετούνται στον τοίχο και οι ντουζιέρες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μοντέλα, δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν με πλακάκια ή να περιβληθούν με καλύμματα. Πριν από την εγκατάστασή τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κατάλληλη θέση με πρόσβαση σε νερό και αποχέτευση. Εξοπλίζουμε κάθε μπανιέρα, ακόμη και τη φθηνότερη, με ένα βύσμα και έναν σωλήνα εκροής. Για να την εγκαταστήσετε στην επιθυμητή θέση, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί για τη ρύθμιση των ποδιών, σιλικόνη με διανομέα και ένα αλφάδι. Η μπανιέρα καθαρίζεται εύκολα. Ωστόσο, κάθε μοντέλο, ανεξάρτητα από τις παραμέτρους του (π.χ. 80×80, 90×90 cm), χρειάζεται τακτική απολύμανση για την εξάλειψη των μικροβίων και των εναποθέσεων αλάτων. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά του καταστήματος μπανιέρας μας.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!