Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Καμπίνες μπανιέρας, Διαχωριστικά μπανιέρας

Το αιώνιο δίλημμα μπανιέρα ή ντους μόλις λύθηκε! Παρουσιάζουμε την Διαχωριστικό Μπανιέρας ως μετασκευή μπάνιου. Αυτός ο σχεδιασμός σας δίνει το χώρο που χρειάζεστε τόσο για ένα μπάνιο όσο και για ένα δροσιστικό ντους. Η διαχωριστικό μπανιέρας είναι μια ιδέα για μια γρήγορη και αποτελεσματική ανανέωση του μπάνιου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Το Διαχωριστικό Μπανιέρας διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και φινιρίσματα. Μπορείτε να επιλέξετε κλασικό γυαλί με μινιμαλιστικό χαρακτήρα. Χάρη στη διαφάνειά τους, δεν κατακλύζουν το μπάνιο, αλλά δημιουργούν μια ευρύχωρη εντύπωση. Η δεύτερη επιλογή είναι το μοντέρνο υαλοστάσιο μπανιέρας, το οποίο διαθέτει μαύρα προφίλ. Αυτό του προσδίδει μια καλαίσθητη εμφάνιση σε εσωτερικούς χώρους με βιομηχανική ατμόσφαιρα. h2. Οθόνη ντους – πλεονεκτήματα. Η διαχωριστικό ντους έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ’ όλα, δίνει στο μπάνιο σας ένα αξεσουάρ 2 σε 1 – μπανιέρα και ντους – ανάλογα με τις συνθήκες, τον χρόνο και την επιθυμία. Επιπλέον, οι οθόνες ντους: – προστατεύουν το εσωτερικό του χώρου από πιτσιλιές, – βελτιώνουν την εμφάνιση του μπάνιου, – διαθέτουν ένα καθολικό σύστημα εγκατάστασης στη μία ή στην άλλη πλευρά της μπανιέρας, – κατασκευάζονται από σκληρυμένο γυαλί, το οποίο αυξάνει σημαντικά την αντοχή τους στη θερμότητα και την υγρασία, – το παραβάν της μπανιέρας διατηρείται εύκολα καθαρό. Οι οθόνες ντους θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια μεταμόρφωση του μπάνιου σας με χαμηλό κόστος. Χάρη στα προφίλ που χρησιμοποιούνται, γίνονται πολύ σταθερές. Για ακόμη μεγαλύτερη λειτουργικότητα, ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κινούμενα στοιχεία. Δείτε τις πτυσσόμενες οθόνες μπανιέρας. h2. Η γκάμα μας από διαχωριστικά ντους. Στη γκάμα μας θα βρείτε τόσο μονοκόμματες όσο και πτυσσόμενα διαχωριστικά μπάνιου που είναι κινητά, με δυνατότητα αναδίπλωσης. Με μια ποικιλία διαθέσιμων στυλ και μεγεθών, είναι εύκολο να ταιριάξετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι με τον χαρακτήρα του εσωτερικού σας χώρου. Απολαύστε βολικές ηλεκτρονικές αγορές με παράδοση στο σπίτι. Εγγυόμαστε τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων που αγοράσατε.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!