Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Φίλτρο

Κατεύθυνση ταξινόμησης
αλφαβητικά α-ω
  • αλφαβητικά α-ω
  • νεότερο
  • παλαιότερο
  • χαμηλότερη τιμή
  • υψηλότερη τιμή

επιλογή σου:

Αφαιρέστε τα πάντα

Καμπίνες και Διαχωριστικά για Μπανιέρα

Οι ιδιοκτήτες μικρών μπάνιων αναγκάζονται συχνά να αποφασίσουν αν θα εγκαταστήσουν μπανιέρα ή καμπίνα ντους. Και οι δύο λύσεις έχουν τα πλεονεκτήματά τους, οπότε η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη. Επιπλέον, οι ατομικές προτιμήσεις των νοικοκυριών μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο, καθώς ορισμένοι προτιμούν να κάνουν ένα γρήγορο ντους, ενώ άλλοι λατρεύουν τη μακάρια χαλάρωση στην μπανιέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η μπανιέρα με οθόνη ντους μπορεί να αποδειχθεί συμβιβασμός – μια λειτουργική επιλογή που συνδυάζει την απόλαυση με τη χρησιμότητα. h2. Μπανιέρα με οθόνη ντους – η λύση για τους αναποφάσιστους. Δεν χρειάζεστε δύο μπάνια για να απολαμβάνετε ένα δυναμωτικό ντους το πρωί και ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα. Μια Μπανιέρα με παραβάν θα σας λύσει τα διλήμματα της τοποθέτησης του μπάνιου σας σε έναν τύπο μονάδας υγιεινής. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με πρόσθετο κόστος, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη στην μπανιέρα που ήδη έχετε. Ένα τέτοιο διαχωριστικό είναι τόσο ευέλικτο που ταιριάζει στις περισσότερες μονάδες. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που χαρακτηρίζουν μια μπανιέρα με οθόνη ντους είναι: – λειτουργικότητα, – σύγχρονος σχεδιασμός, – συνδυασμός μπανιέρας και ντους, – εύκολη εγκατάσταση που δεν απαιτεί εργασίες ανακαίνισης, – ευρεία επιλογή στυλ φινιρίσματος. Όταν επενδύετε σε μια μπανιέρα με οθόνη ντους, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα γρήγορο ντους και ένα μπάνιο. Μπορείτε να μετατρέψετε την μπανιέρα σας σε καμπίνα ντους με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο τοίχος παρέχει επίσης ένα φράγμα, εμποδίζοντας το νερό να πιτσιλάει σε όλο το δωμάτιο. Η μπάνιο με μπανιέρα με σήτα είναι επίσης μια καλή επιλογή σε σπίτια όπου το ίδιο δωμάτιο χρησιμοποιείται και ως τουαλέτα. Κλείνοντας τη σήτα, εξασφαλίζετε την ιδιωτική σας ζωή όταν κάνετε μπάνιο, ενώ επιτρέπετε στα υπόλοιπα μέλη του νοικοκυριού να χρησιμοποιούν το μπάνιο. h2. Μπανιέρα με παραβάν – τιμή. Στη γκάμα μας θα βρείτε προϊόντα με διαφορετικές προδιαγραφές και στυλ φινιρίσματος. Διαθέτουμε σήτες με προφίλ ή αποτελούμενες από εντελώς διαφανές γυαλί. Διαφέρουν ως προς τα χρώματα, τις διαστάσεις και τον τρόπο χρήσης. Μπορείτε να αγοράσετε έναν τοίχο μόνο του ή ένα σετ που αποτελείται από μπανιέρα με σίτα ντους. Διαθέτουμε πολλά μοντέλα μπανιέρας προς πώληση, που κυμαίνονται από κλασικά έως ορθογώνια, ελεύθερα και σε στυλ ρετρό. Μη διστάσετε να αγοράσετε, εγγυόμαστε χαμηλές τιμές και επαγγελματικές συμβουλές.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!