Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Rea αποστολή

Η παράδοση του Προϊόντος στον Πελάτη είναι επί πληρωμή, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη Σύμβαση Πώλησης. Τα έξοδα παράδοσης του Προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς, παράδοσης και ταχυδρομείου) αναφέρονται στον Πελάτη στις σελίδες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος στην καρτέλα «Έξοδα παράδοσης» και κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής που ο Πελάτης εκφράζει τη βούλησή του να δεσμευτεί από τη Σύμβαση Πώλησης.

*Η προσωπική παραλαβή του προϊόντος από τον Πελάτη είναι δωρεάν.

Ο Πωλητής παρέχει στον Πελάτη τους ακόλουθους τρόπους παράδοσης ή παραλαβής του Προϊόντος:.
- Παράδοση με courier, με αντικαταβολή.
- Προσωπική παραλαβή διαθέσιμη στη διεύθυνση: 6L Przędzalniana Street, 15-688 Białystok – τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ.

Η προθεσμία για την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη είναι έως 7 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν ορίζεται μικρότερη προθεσμία στην περιγραφή του εν λόγω προϊόντος ή κατά την υποβολή της παραγγελίας. Στην περίπτωση Προϊόντων με διαφορετικές προθεσμίες παράδοσης, η προθεσμία παράδοσης είναι η μεγαλύτερη περίοδος που αναφέρεται, αλλά δεν υπερβαίνει τις 7 εργάσιμες ημέρες. Η έναρξη της περιόδου παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη υπολογίζεται ως εξής:

Εάν ο Πελάτης επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονική πληρωμή ή κάρτα πληρωμής – από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού ή του λογαριασμού διακανονισμού του Πωλητή.

Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή – από την ημερομηνία σύναψης της Σύμβασης Πώλησης.

Προθεσμία για την ετοιμότητα του Προϊόντος προς παραλαβή από τον Πελάτη – εάν ο Πελάτης επιλέξει να παραλάβει το Προϊόν αυτοπροσώπως, το Προϊόν θα είναι έτοιμο προς παραλαβή από τον Πελάτη εντός 7 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν ορίζεται συντομότερη προθεσμία στην περιγραφή του Προϊόντος ή κατά την τοποθέτηση της Παραγγελίας. Στην περίπτωση Προϊόντων με διαφορετικές ημερομηνίες ετοιμότητας για παραλαβή, η ημερομηνία ετοιμότητας για παραλαβή θα είναι η μεγαλύτερη αναγραφόμενη ημερομηνία, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 7 εργάσιμες ημέρες. Ο Πελάτης θα ενημερωθεί επιπλέον από τον Πωλητή ότι το Προϊόν είναι έτοιμο για παραλαβή. Η έναρξη της προθεσμίας για την ετοιμότητα του Προϊόντος προς παραλαβή από τον Πελάτη υπολογίζεται ως εξής:
- Εάν ο Πελάτης επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονική πληρωμή ή κάρτα πληρωμής – από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού ή του λογαριασμού διακανονισμού του Πωλητή.
- Εάν ο Πελάτης επιλέξει τη μέθοδο της αυτοπαράδοσης με αντικαταβολή – από την ημερομηνία σύναψης της Σύμβασης Πώλησης.

Τρόπος και χρόνοι παράδοσης.

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες των ακόλουθων ναυτιλιακών εταιρειών: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-Suus (www.suus.com). Ανάλογα με τα αγοραζόμενα αγαθά, την ιδιαιτερότητά τους, το βάρος, τις διαστάσεις, προσαρμόζουμε τον κατάλληλο μεταφορέα και τον τύπο αποστολής. Οι ταχυμεταφορείς παραδίδουν τα δέματα μεταξύ 8.00 π.μ. και 4.00 μ.μ., η παράδοση σε άλλες ώρες εξαρτάται αποκλειστικά από την καλή θέληση του μεταφορέα. Η διαδρομή και ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται μόνο από τον ταχυμεταφορέα.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στην περίπτωση αποστολών άνω των 29,5 κιλών, ο ταχυμεταφορέας δεν υποχρεούται να μεταφέρει τα εμπορεύματα στις εγκαταστάσεις του αγοραστή. Με τέτοιες αποστολές, ο ταχυμεταφορέας παραδίδει τα εμπορεύματα στο κτίριο του παραλήπτη, όσο το δυνατόν πιο κοντά, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της οδικής υποδομής.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!