Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

Επιστροφή ΦΠΑ για τους τουρίστες

Στο κατάστημα

  • Κάντε αγορές τουλάχιστον 200,00 PLN συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και ζητήστε από τον υπάλληλό μας ένα τιμολόγιο TAX FREE. Για να λάβετε ένα TAX FREE τιμολόγιο, πρέπει να έρθετε αυτοπροσώπως στα κεντρικά μας γραφεία ul.Przędzalniana 6L 15-688 Białystok.
  • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:30 έως τις 14:30 ώρα Πολωνίας. Το Σάββατο, η Κυριακή, οι αργίες στην Πολωνία είναι Σαββατοκύριακα. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τον διευθυντή μας +48 690 814 117 info@podlasiak.ru
  • Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων σχετικά με τον τρόπο πληρωμής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά σε PLN ή με πιστωτική κάρτα πολωνικής τράπεζας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ξένων τραπεζών δεν γίνεται δεκτή.
  • Ετοιμάστε το διαβατήριό σας. Στον λογαριασμό TAX FREE ο υπάλληλός μας θα καταχωρήσει τα στοιχεία σας: όνομα και επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό διαβατηρίου. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας έχουν καταχωρηθεί σωστά στο λογαριασμό.
  • Παραλάβετε μια εκτύπωση του λογαριασμού TAX FREE.

Σύνορα

  • Πηγαίνετε στο σημείο τελωνειακού ελέγχου. Προσκομίστε τα έγγραφα. Κατόπιν αιτήματος, επιδείξτε τα εξαγόμενα εμπορεύματα σε άθικτη κατάσταση.
  • Ο εκπρόσωπος του τελωνείου στο σύστημα TAX FREE θα δημιουργήσει μια επιβεβαίωση εξαγωγής. Κατόπιν αιτήματός σας, στην εκτύπωση του εγγράφου TAX FREE μπορείτε να λάβετε τελωνειακή σφραγίδα.

Επιστροφή ΦΠΑ

Η μορφή επιστροφής ΦΠΑ: μετρητά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας ul.Przędzalniana 6L 15-688 Białystok.
Δεν είναι δυνατή η χρήση του εντύπου Global Blue. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτεεδώ.

.
Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!