Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Συνεργασία

“Το μπάνιο σας στα social media μας”. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

.

Ξέρουμε ότι τα μπάνια σας είναι το ιδανικό μέρος για να προβάλλουμε τα προϊόντα μας. Αν θα θέλατε να μοιραστείτε φωτογραφίες ή βίντεο από τους όμορφους εσωτερικούς χώρους του μπάνιου σας με τα προϊόντα μας, στις πλατφόρμες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ιδιωτικού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email στο διεύθυνση:magdalena.milewska@rea.pl

Αναζητούμε επίσης χώρους που βρίσκονται στο Podlasie και διαθέτουν μπάνια εξοπλισμένα με τα προϊόντα μας. Θα ήμασταν πολύ ευτυχείς να θα θέλαμε πολύ να επισκεφτούμε αυτά τα μέρη αυτοπροσώπως και να τα δείξουμε στον κόσμο. Εάν συμφωνείτε με τη δημοσίευση των φωτογραφιών σας Εάν συμφωνείτε με τη δημοσίευση των φωτογραφιών και των ταινιών σας, θα χρειαστούμε, φυσικά, τη συγκατάθεσή σας και το υλικό σας, το οποίο θα πρέπει να μας παράσχετε

Σε αντάλλαγμα για τη συγκατάθεσή σας, θα σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ένα αντίγραφο των φωτογραφιών και των ταινιών σας.

Σε αντάλλαγμα για τη συγκατάθεσή σας να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, θα επισημάνουμε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα κανάλια μας στο YouTube. Κανάλι YouTube.

Σε αντάλλαγμα της συγκατάθεσής σας να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, θα επισημάνουμε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κανάλι μας στο YouTube.

Αυτή θα είναι μια “βόλτα στην τουαλέτα”

.

Γράψτε, ανυπομονούμε να δούμε τους όμορφους εσωτερικούς σας χώρους!!!

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!