Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας που καθορίζουν αν αποθηκεύονται.
Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την
Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣREA5

Σχετικά με εμάς Tutumi

TUTUMIΓΙΑ ΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΆΝΙΟ, ΓΙΑ ΕΣΆΣ Η καλύτερη περιγραφή του καταστήματός μας είναι ανοιχτό. Ανοιχτό σε νέες δυνατότητες, σε μια ευρεία και πλούσια γκάμα, αλλά πάνω απ’ όλα ανοιχτό στις ανάγκες και τις προτάσεις των πελατών μας. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήσαμε κατά την οικοδόμηση της μάρκας μας, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας στο υψηλότερο επίπεδο. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί, χάρη σε παράγοντες όπως η υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων, η απροβλημάτιστη επαφή με τους πελάτες και η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων. Οι ικανοποιημένοι πελάτες επιστρέφουν πάντα – γι’ αυτό και εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε εσάς. h3. Το εμπορικό σήμα Tutumi περιλαμβάνει επίσης εμπορικά σήματα όπως Bluegarden, Flexifit και Kigu.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σήμερα!